1. Zoek je een school in
    regio Aarschot?
  2. Zoek je een school in
    regio Diest?
  3. Zoek je een school in
    regio Tessenderlo?
go
Basisschool Zonnedorp

Basisschool Zonnedorp

Jouw kind is bij ons het zonnetje in huis!

We vinden het immers belangrijk dat je kind zich goed voelt op school. Daar willen we alles aan doen. Pas dan kunnen we werken aan de ontwikkeling van de talenten van elk kind.

Natuurlijk is het belangrijk dat je kind kennis opdoet en informatie verzamelt. Maar er is nog zoveel meer: zelfstandig leren werken, sociaalvaardig en mondig zijn, maar ook weten hoe belangrijk respect en verdraagzaamheid zijn om samen met anderen leuk te kunnen spelen en nieuwsgierig te kunnen leren en ontdekken met een open geest.

Kinderen groeien op tot gelukkige jonge mensen als ze voldoende warmte krijgen, als ze weten dat ze graag gezien worden: in Zonnedorp mag dat geen probleem zijn.

Onze actieve oudervereniging “Ozon” geeft ook ouders een stem en samen werken wij onder meer aan milieuzorg en verkeersveiligheid op school.

Kom met je schooltasje naar het 1ste kleuterklasje … wij zorgen ervoor dat je kind op 12 jaar ons schooltje verlaat met een rugzak vol bagage, met andere woorden dat het goed voorbereid is op het vervolg van de reis!

Contactgegevens

Directie: Cato Cleeremans

Bogaardenlaan 8

B-3200 Aarschot

tel.: +32 (0)16 68 98 20

www.bszonnedorp.be